Wybrałęm się ze znajomymi do Jimbaran na "wielkie żarcie".
Wybraliśmy Bayang Cafe.
Wejście do restauracji prowadzi przez kuchnię, gdzie świeże produkty czekają na klientów w akwariach lub na lodzie.
Wszystko jest ważone : Najdroższą rybą jest w tym sezonie red snapper : 120,000 rupia za kilo ( około 36 złotych ).
Wybieramy ryby, królewskie krewetki i ostrygi.
Przy stoliku na plaży czekamy na swoje dania.
Cała plaża w Jimbaran jest wypełniona amatorami dobrego jedzenia.
Wszystkie potrawy są doskonale przyprawione i usmażone. Raj dla podniebiebia.
Jedna ze stron menu w Bayang Cafe.
Wybraliśmy Bayang Cafe.
Wejście do restauracji prowadzi przez kuchnię, gdzie świeże produkty czekają na klientów w akwariach lub na lodzie.
Wszystko jest ważone : Najdroższą rybą jest w tym sezonie red snapper : 120,000 rupia za kilo ( około 36 złotych ).
Wybieramy ryby, królewskie krewetki i ostrygi.
Przy stoliku na plaży czekamy na swoje dania.
Cała plaża w Jimbaran jest wypełniona amatorami dobrego jedzenia.
Wszystkie potrawy są doskonale przyprawione i usmażone. Raj dla podniebiebia.
Jedna ze stron menu w Bayang Cafe.
No comments:
Post a Comment